Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-04@07:49:10 GMT

رتبه‌بندی معلمان به هیات دولت رسید

تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۸۴۵۳۴

رتبه‌بندی معلمان به هیات دولت رسید

به گزارش خبرنگار مهر، آئین نامه امضای تفاهم نامه همکاری‌های مشترک وزارت آموزش و پرورش و شورای عالی مناطق آزاد تجاری- صنعتی ویژه اقتصادی صبح امروز در ساختمان شهید رجایی وزارت آموزش و پرورش برگزار شد.

یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش در حاشیه این مراسم با بیان اینکه برنامه اصلی ما برای تأمین نیروی انسانی آموزش و پرورش، توانمندسازی دانشگاه فرهنگیان است، گفت: این موضوع در قالب همین تفاهم نامه‌ها و بعد از طرح مسئله در هیأت امنا انجام خواهد شد؛ به نحوی که جریان رشد دانش آموزی را تا افق ۲۰ ساله پیش رو تأمین کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه یکی از بسترهای رشد دانشگاه فرهنگیان، حضور آنان در مناطق آزاد است؛ اظهار کرد: بسیاری از مناطق آزاد ما برخلاف انتظار عموم مردم در مناطقی محروم هستند که با تراکم جمعیت موجود در آن نیاز به اضافه شدن معلم و مربی دیده می‌شود. ۳۴ هزار نفر در جریان آزمون استخدامی اردیبهشت ما به استخدام آموزش و پرورش در می آیند در عین حال هم ۲۵ هزار نفر فارغ التحصیل دانشگاه فرهنگیان هستند.

وزیر آموزش و پرورش افزود: مدارس فرسوده هم در سفرهای استانی مورد توجه جدی رئیس جمهور است و نهادهایی همچون ستاد اجرایی فرمان امام و بنیاد مستضعفان و کمک خیرین در بهبود شرایط مدارس فرسوده بسیار اثرگذار بوده‌اند.

نظرات فرهنگیان در خصوص لایه رتبه بندی معلمان بررسی می‌شود

وی در خصوص آخرین وضعیت لایحه رتبه بندی معلمان گفت: تا امروز رسیدگی به لایحه رتبه بندی معلمان فرصت داشت تا با جلسات بسیار زیاد، کارشناسی، کارهای اولیه آن انجام و نسخه اولیه آن به دولت ارسال شد اما این نسخه اولیه باید در دولت با توجه به شرایط کمی و کیفی بررسی شود.

نوری با بیان اینکه هیچگاه نمی‌توان با یک آئین نامه همه را راضی نگه داشت، افزود: البته کارشناسان ما در وزارتخانه حضور دارند. این موارد نارضایتی همکاران و انتقادات آنان به لایحه رتبه بندی برای ما ارسال می‌شود؛ همکاران من با جمع کردن و گردآوری نظرات فرهنگیان در جلسات خبرگانی خود حتماً آنها را بررسی و به دولت ارسال می‌کنند؛ چون رتبه‌بندی معلمان امروز به هیأت دولت رسید و در دولت هم در دو مرتبه این قانون بررسی خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه مدارس با قدرت حضوری اداره خواهند شد ادامه داد: در این دوره ما خیلی عقب ماندگی در آموزش و پرورش داشتیم. از هر بعدی این عقب ماندگی را ببینیم یک خسارتی دیده‌ایم چه در بعد آموزشی چه فرهنگی حتی از بعد روانشناختی یا ابعاد اقتصادی. در همه این ابعاد آموزش غیرحضوری خسارت داشته است.

وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: محدودیتی برای تعداد دانش آموزان حاضر در کلاس نداشتیم. ستاد ملی مبارزه با کرونا هم تعداد محدود یا معینی از دانش آموزان برای حضور در کلاس را اعلام نکرده است. از سوی دیگر فضای مجازی را هم فقط برای آموزش تکمیلی و مکمل آموزش حضوری در نظر گرفته‌ایم اما اینکه آموزش به صورت ترکیبی باشد به هیچ عنوان مورد تأیید ما نیست. آنچه که در بخشنامه‌ها و مقررات از سوی آموزش و پرورش صادر شده برگرفته از قوانین ستاد ملی مبارزه با کرونا است.

وی با اشاره به اینکه مشکلی برای حضوری برگزار شدن کلاس‌ها نداریم گفت: برخی از کلاس‌ها با مشکل سیستم تهویه هوا یا خنک کننده مواجه بودند که گفتیم به هر طریقی این مشکل برطرف گردد. مدارس ما در بسیاری از مناطق امکانات کمی دارند. تا حدی این کمبود جبران شده و سرانه‌ای هم داده خواهد شد.

نوری خاطرنشان کرد: یک بخشی هم از دانش آموزان خصوصاً دانش آموزان ابتدایی در حال حاضر از حضوری شدن مدارس خوشحالند. به آقای محمودزاده هم تاکید کردیم که حکمرانی تربیتی این است که وقتی دستوری داده می‌شود مدارس غیردولتی هم تابع قانون هستند و این مقررات را باید حتماً رعایت کنند و ار رعایت نشود حتماً با آنها برخورد لازم صورت می‌گیرد.

در مناطق آزاد با محلات کم برخوردار مواجه هستیم

سعید محمد دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی هم در حاشیه این نشست گفت: به شدت در مناطق آزاد ما با محلات کم برخوردار مواجه هستیم و در تلاشیم تا با همکاری وزارت آموزش و پرورش توسعه مدارس را به همراه داشته باشیم.

محمد با بیان اینکه توسعه و نوسازی مدارس باید به صورت هدفمند باشد گفت: کمبود معلم یا کمبود فضای آموزش یک مشکل برای کل کشور است. تا سال ۱۴۰۳، ۴۰ درصد از معلمین بازنشسته می‌شوند به همین دلیل نیاز به آموزش معلمان به شدت احساس می‌شود که یک تفاهم نامه دیگری در همین رابطه با دانشگاه فرهنگیان به امضا رسید تا این دانشگاه در مناطق آزاد مستقر شود و ما هم به لحاظ تأمین فضای مناطق از آنان حمایت کنیم.

دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی خاطرنشان کرد: با بکارگیری دانشجویان بومی انشاالله معلمان و مربیان مورد نیاز را برای افق آینده در مناطق آزاد تربیت کنیم.

کد خبر 5466436

منبع: مهر

کلیدواژه: سعید محمد تفاهم نامه آموزش و پرورش یوسف نوری شهرداری تهران شورای شهر تهران آلودگی هوا سازمان تامین اجتماعی شهر تهران شرکت کنترل کیفیت هوای تهران پلیس راهور شهرداری علیرضا زاکانی بهزیستی ترافیک سازمان محیط زیست هلال احمر جمهوری اسلامی ایران علیرضا زاکانی شهردار تهران دانشگاه فرهنگیان رتبه بندی معلمان آموزش و پرورش مناطق آزاد دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۸۴۵۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیران مناطق تصمیم گیر نهایی شهریه مدارس غیردولتی هستند

به گزارش خبرنگار مهر، احمد محمودزاده بعد از ظهر امروز جمعه در گفت‌وگویی رسانه‌ای با تاکید بر اهمیت آموزش و پرورش و نقش آن در تربیت نسل‌های تمدن ساز اظهار کرد: تربیت نیروی انسانی توانمند عاملی برای پیشرفت، تمدن سازی و جامعه سازی در کشور است و آموزش و پرورش به عنوان یک نهاد تأثیرگذار مهمترین نقش را در این حوزه ایفا می‌کند.

وی با بیان اینکه در شیوه نامه جدید مدارس غیردولتی به جایگاه و نقش معلمان مدارس غیردولتی توجه ویژه‌ای شده است، اضافه کرد: در این شیوه نامه جایگاه معلمان این مدارس احیا شده و وضعیت پرداختی حقوقی این افراد متفاوت خواهد بود. بی شک معلمان مدارس غیرانتفاعی که حقوق مناسب دریافت نمی‌کنند، نمی‌توانند انتظارات تعلیمی و تربیتی در حوزه تربیت دانش ِآموزان در تراز انقلاب را برآورده کنند.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: در بحث شهریه مدارس غیردولتی مدیران مناطق تصمیم گیر نهایی خواهند بود و وضعیت و ساز و کار پرداخت شهریه به استان‌ها تفویض شده است. در این شیوه نامه افزایش شهریه مدارس پایین دستی و مدیریت شهریه مدارس بالادستی پیش بینی شده است.

محمودزاده با اظهار اینکه تقویت مدارس غیردولتی در حوزه پرورشی و تربیتی از دیگر اهداف شیوه نامه جدید است، گفت: فعالیت‌های پرورشی در سه محور برنامه‌های تمهیدی، ترویجی- تبلیغی و تعمیقی برنامه ریزی شده است.

کد خبر 6095982

دیگر خبرها

  • مدیران مناطق تصمیم گیر نهایی شهریه مدارس غیردولتی هستند
  • ‌۱۰۵ هزار معلم جدید جذب آموزش و پرورش خواهند شد‌
  • قبول شدگان ماده ۲۸ پس از قبولی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش باید چه کنند؟
  • در دولت سیزدهم بیشترین مجوز برای جذب معلم صادر شده است
  • در دولت سیزدهم بیشترین مجور برای جذب معلم صادر شده است
  • اولویت اصلی دولت آموزش و پرورش است
  • زمان برگزاری آزمون استخدامی مربی پرورشی، مراقب سلامت و مشاور مدارس
  • بطحایی، وزیر اسبق آموزش و پرورش: ورود طلاب و روحانیون در مدرسه مسبوق به سابقه بوده است/ درس دینی را با روشی بسیار غلط ارائه می‌دهیم/ ما باید به شدت و سرعت روشمان را تغییر دهیم/ نمی‌شود با یک روش ناقص با مردم لج بازی کرد و به حرف‌های آنان گوش نداد
  • از کلاس‌هایی که معلم نداشت تا رتبه بندی‌هایی که شاکی داشت
  • نباید با معلم‌مان کشتی بگیریم/ دولت‌ها تا یک سال اول‌شان به معلم‌ها توجه می‌کنند/ حضور طلاب در مدارس مسبوق به سابقه است/ «نیرزاده» هم طلبه بود