Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، احمد محرم‌زاده صبح یک شنبه در اولین همایش دانشجویی دانشگاه فرهنگیان اهر با اشاره به این‌که دانشگاه فرهنگیان تنها به اهر تعلق ندارد بلکه تربیت معلمان ارسبارانی بر عهده این دانشگاه خواهد بود، اظهار داشت: برای ارتقای مرکز آموزش نیروی انسانی شهرستان اهر به پردیس دانشگاه فرهنگیان؛ با وزیر علوم دیداری خواهیم داشت تا این موضوع را پیگیری کرده و زمینه پذیرش مستقیم دانشجویان تربیت معلم را فراهم کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم اهر و هریس در مجلس شورای اسلامی با قدردانی از مدیریت دانشگاه آزاد واحد اهر و تأثیرگذاری در احیای این دانشگاه گفت: تمامی دانشگاه‌های آزاد با مشکلاتی روبرو هستند ولی ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر به گونه‌ای مدیریت کرده تا این دانشگاه سرپا بماند.

وی از امضای تفاهم‌نامه مشترک با دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان‌شرقی برای تأسیس پژوهشگاه معدن استان در شهرستان اهر خبر داد و افزود: با توجه به تعدد معادن در ارسباران؛ نیاز است تا پژوهشگاه معدن در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر تأسیس شود و طی رایزنی‌های انجام شده با دانشگاه آزاد استان؛ با تأسیس پژوهشگاه معدن آذربایجان‌شرقی در شهرستان اهر موافقت شد.

محرم‌زاده بابیان این‌که دانشگاه آزاد اسلامی با راه‌اندازی دانشکده پیراپزشکی در شهرستان اهر موافقت کرده است، اضافه کرد: اقدامات اولیه تأسیس پژوهشگاه معدن و دانشکده پیراپزشکی در شهرستان اهر توسط دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان‌شرقی انجام می‌گیرد و ما نیز از طرق دانشگاه آزاد مرکزی پیگیر امورات خارج از استان خواهیم بود. از طرفی مجوزهای لازم و موافقت با جذب دانشجویان خارجی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر اخذ شده و این تصمیم صرفاً در راستای حفظ دانشگاه آزاد اهر است تا رکود حاکم نشود.

نماینده مردم اهر و هریس در مجلس شورای اسلامی از رفع ایرادات شورای نگهبان در طرح رتبه‌بندی معلمان در مجلس خبر داد و یادآور شد: به معلمان اطمینان خاطر می‌دهم که ایرادات شورای نگهبان از طرح رتبه‌بندی معلمان در مجلس رفع و این طرح که بیش از ۱۰ سال است بلاتکلیف مانده بود نهایتاً اجرایی می‌شود، هرچند اجرای طرح رتبه‌بندی معلمان خدمت کوچکی برای معلمان از سوی مجلس و دولت خواهد بود.

وی بر ضرورت تمرکززدایی از مرکز و رفع تبعیض از شهرستان‌ها تأکید کرد و گفت: تفاوت‌ها در هر جامعه‌ای وجود دارد، ولی تبعیض را مردم ما برنمی‌تابند از طرفی تمرکزگرایی جزو گلایه‌های مردم است که بین استان‌ها و شهرستان‌ها اختلاف ایجاد می‌کند در حالی که دامن‌زدن به اختلافات آفتی برای جامعه اسلامی است.

محرم‌زاده بیان کرد: موضوع بهداشت و درمان اهر که با سلامتی و جان مردم مرتبط است برای توسعه زیرساخت‌های بهداشت و درمان هیچ‌گونه کم‌کاری نکرده‌ام و هر جایی احساس کردم می‌توانم برای تحقق مطالبات مردم تأثیرگذار باشم، پیگیری کرده‌ام تا خواسته‌های مردم را از دولت طلب کنم.

نماینده مردم اهر و هریس در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر این‌که مردم منطقه‌ی ارسباران از خدمات درمانی شهرستان اهر استفاده می‌کنند، خاطرنشان کرد: در جریان شیوع ویروس کرونا و پیک‌های کرونا که بیمارستان باقرالعلوم اهر حتی ۱۶۰ بیمار بستری داشت حدود ۴۰ درصد مربوط به مردم شهرستان‌های ارسباران بود و از طرفی هزینه درمانی در شهرستان اهر نیز بالاست.

کد خبر 5406597

منبع: مهر

کلیدواژه: شورای نگهبان نظام رتبه بندی معلمان مجلس شورای اسلامی بارش برف برف و کولاک بوشهر کرمانشاه ویروس کرونا برف و یخبندان سیل کرمان برف روبی خطبه های نماز جمعه امداد رسانی آمار کرونا سیل هرمزگان اردبیل طرح رتبه بندی معلمان دانشگاه آزاد اسلامی شهرستان اهر پژوهشگاه معدن واحد اهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۰۵۳۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتبه‌بندی برترین دانشگاه‌های آسیا منتشر شد/ جایگاه ایران کجاست؟

رتبه‌بندی تایمز به تازگی جدیدترین نسخه رتبه دانشگاه‌های قاره آسیا در سال ۲۰۲۴ میلادی را منتشر کرد که چینی‌ها برتری بودند و بهترین دانشگاه ایرانی به رتبه ۵۶ بسنده کرد.

به گزارش ایسنا، در دهه‌های گذشته، ظهور و شکوفایی دانشگاه‌های آسیایی در میان دانشگاه‌های جهان قابل توجه بوده است. 

این پیشرفت در تمامی رتبه‌بندی‌های معتبر دانشگاه‌های جهان هم دیده شده است. اخیرا رتبه‌بندی تایمز، جدیدترین نسخه از رتبه دانشگاه‌های قاره آسیا را منتشر کرده و در آن روش‌های ارزیابی خود را اصلاح کرده است. 

قدرت رو به بهبود تولیدات تحقیقاتی چین و تأثیر آن بر منطقه رمز موفقیت چینی‌ها در برتر بودن در این تحقیقات بوده است. نکته قابل توجه دیگر، رشد نیروگاه‌های منطقه‌ای در زمینه همکاری با صنعت و همچنین اشاره به این موضوع است که بیشتر کشورهای آسیایی در حال بهبود سیستم آموزش عالی خود در این زمینه هستند.

سال گذشته، چین چهار رتبه از ۱۰ رتبه برتر را به خود اختصاص داد. امسال پنج دانشگاه در میان ۱۰ دانشگاه برتر دارد. این پیشرفت چینی‌ها برای هنگ کنگ بد بوده ،چرا که اکنون تنها دو مؤسسه در بین ۱۰ مؤسسه برتر دارد.

بعد از چین و هنگ کنگ، ژاپن هم عملکرد خوبی داشته است. اما در میان کشورهای شرق آسیا، کره جنوبی دچار سقوط شده است. در سال ۲۰۲۳ میلادی دانشگاه ملی سئول که برترین دانشگاه کره جنوبی است، جایگاه ۱۱ را داشت اما امسال به رتبه چهاردهم سقوط کرده است. 

بر این اساس برترین دانشگاه‌های آسیا از نظر مؤسسه رتبه‌بندی تایمز به شرح  ذیل است: 

۱- دانشگاه شینهوا( چین)

۲- دانشگاه پکن( چین)

۳- دانشگاه ملی سنگاپور ( سنگاپور ) 

۴- دانشگاه صنعتی نانیانگ( سنگاپور) 

۵- دانشگاه توکیو ( ژاپن) 

۶- دانشگاه هنگ‌کنگ ( هنگ کنگ ) 

۷- دانشگاه شانگهای جیائو تونگ ( چین) 

۸- دانشگاه فودان ( چین) 

۹-ژیجیانگ ( چین) 

۱۰- دانشگاه چینی هنگ‌کنگ ( هنگ کنگ)

اما ۱۰ دانشگاه ایرانی برتر این رتبه‌بندی که رتبه آنها در مقابل نامشان نوشته شده نیز به ترتیب ذیل است:

دانشگاه صنعتی شریف: ۵۶

دانشگاه صنعتی امیرکبیر: ۶۸

دانشگاه علم و صنعت ایران: ۷۹

دانشگاه تهران:۱۰۰

دانشگاه صنعتی شیراز: ۱۱۸

دانشگاه تبریز:۱۲۱

دانشگاه علوم پزشکی تهران:۱۲۹

دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:۱۳۱

دانشگاه صنعتی اصفهان: ۱۳۳

دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل: ۱۳۶

بررسی آمار و ارقام این رتبه‌بندی نشان از آن دارد که دانشگاه‌های ایرانی آنطور که باید و شاید جایگاهی در خور نداشته‌اند. چراکه برترین دانشگاه ما در این رتبه‌بندی یعنی دانشگاه صنعتی شریف به رتبه ۵۶ در میان دانشگاه‌های آسیا بسنده کرده است. این در حالی است که توان و دانش دانشجویان و نخبگان ما و همچنین ظرفیت‌های دانشگاه‌های ما چیزی فراتر از این آمار و ارقام است و بی شک با اراده و همت بیشتر از طرف مسئولان  میتوان به این مهم دست پیدا کرد. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شکوفایی روح، ثمره تربیت معلمان است
  • ایرادات شورای نگهبان به جداول بودجه چه زمانی بررسی می‌شود؟
  • برگزاری مراسم تجلیل از معلمان نمونه شهرستان میرجاوه
  • ۳۰۰ رشته در دانشگاه آزاد اسلامی کردستان تدریس می شود
  • قبول شدگان ماده ۲۸ پس از قبولی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش باید چه کنند؟
  • در دولت سیزدهم بیشترین مجوز برای جذب معلم صادر شده است
  • در دولت سیزدهم بیشترین مجور برای جذب معلم صادر شده است
  • اولویت اصلی دولت آموزش و پرورش است
  • رتبه‌بندی برترین دانشگاه‌های آسیا منتشر شد/ جایگاه ایران کجاست؟
  • از کلاس‌هایی که معلم نداشت تا رتبه بندی‌هایی که شاکی داشت