Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران (ایسکانیوز)، فرزاد جهان بین از اعمال اصلاحاتی در آئین نامه انضباطی دانشجویان خبر داد و گفت: آئین نامه‌ای که قبلاً بوده، اشکالاتی داشت که آن را برای معاونین فرهنگی سراسر کشور ارسال کردیم و نقطه نظراتشان را ارائه دادند. در حال حاضر تیمی خبره از معاونان فرهنگی دانشجویی دانشگاه که عملکرد بهتر و دقیق‌تری در آئین نامه انضباطی داشتند، مأمور شدند اصلاحات نهایی را انجام دهند و پس از آن در سال ۱۴۰۰ برای تصویب به مراجع ذی ربط ارسال شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اصلاح آئین نامه انضباطی دانشجویان / سخت گیری نسبت به تخلفات آموزشی

وی افزود: به طور مثال یکی از اصلاحاتی که باید در این آئین نامه صورت گیرد این است که در بحث تقلب در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری به دانشجو نمره ۲۵ صدم داده نمی‌شود و درس حذف می‌شود در حالی که حساسیت‌ها در مقطع تحصیلات تکمیلی باید بیشتر از مقطع کارشناسی باشد و به نوعی باید از کیان فرهنگ و آموزشِ آموزش عالی دفاع کرد. همچنین در این اصلاحات، افرادی که در جلسات کمیته انضباطی حاضر می‌شوند، حقوقشان به صورت حداکثری پاس داشته شود.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد عنوان کرد: مثالی دیگر در خصوص ترکیب «شوراهای تجدید نظر» و «کمیته انضباطی بدوی» است که باید به نحوی باشد که شورای تجدید نظر کاملاً مستقل عمل کند و اگر فرد احساس کرد در کمیته بدوی حق او تضییع شده، پرونده خود را با اطمینان به شورای تجدید نظر ارسال کند.

خوابگاه‌های دانشگاه آزاد رتبه بندی شدند / رتبه خوابگاه‌ها، ملاک اخذ شهریه اسکان‌

جهان بین از رتبه بندی خوابگاه‌های دانشجویی خبر داد و گفت: به تازگی خوابگاه‌های دانشگاه آزاد رتبه بندی شده و قرار است در سال ۱۴۰۰ براساس رتبه خوابگاه‌ها، شهریه اخذ شود. رتبه بندی براساس ۷ شاخص در دسترس بودن، وضعیت کیفی ساختمان، مجموعه اتاق‌ها، سرانه فضای اتاق، امکانات درمانی و رفاهی، امکانات عمومی و تجهیزات و امکانات سرای دانشجویی به سه دسته تقسیم شدند.

وی افزود: بر همین اساس ۱۵۴ سرای دانشجویی در درجه اول، ۷۷ سرای دانشجویی در درجه دوم، ۱۶ سرای دانشجویی در دسته سراهای درجه سوم قرار گرفتند.

منبع: مهر

انتهای پیام /

حمید انصاری کد خبر: 1092535 برچسب‌ها فرزاد جهان بین کمیته انضباطی دانشگاه آزاد اسلامی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: فرزاد جهان بین کمیته انضباطی دانشگاه آزاد اسلامی سرای دانشجویی نامه انضباطی دانشگاه آزاد آئین نامه رتبه بندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۱۱۶۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون وزیر علوم: آیین‌نامه تسهیل جذب دانشجوی خارجی در دستور کار دولت است

معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: آیین نامه تسهیل جذب دانشجوی خارجی هم اکنون در دولت در حال بررسی است و پیش بینی می‌شود تا سه ماه آینده به نتیجه برسد.

به گزارش مشرق، هاشم داداشپور روز جمعه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا در شیراز اظهار کرد: با تصویب این آیین‌نامه بخشی از زیرساخت‌ها و موانع قانونی پیش پای جذب دانشجوی بین‌المللی در دانشگاه‌های کشور برداشته و گام بزرگی در تحقق افق برنامه هفتم توسعه در این زمینه خواهد بود.

وی افزود: یکی از اقدامات مهم گفتمان سازی در این زمینه بوده که جذب دانشجوی خارجی می تواند به عنوان یکی از ارکان اصلی مرجعیت علمی تلقی شود و کشوری که مدعی مرجعیت علمی است و افق خود را به سوی کسب این نوع مرجعیت هدف‌گذاری کرده، باید به این عنصر توجه داشته باشد.

داداشپور اضافه کرد: هیچ کشوری نمی تواند مرجعیت علمی خود را تثبیت کند مگر اینکه در جذب دانشجویان بین المللی موفق عمل کند و برنامه هفتم توسعه جمهوری اسلامی ایران متناسب با این هدف تنظیم شده است.

رئیس سازمان امور داشجویان با بیان اینکه بر اساس این برنامه توسعه باید تا پنج سال آینده باید ۳۲۰هزار دانشجوی بین‌المللی در داشگاه‌های کشور جذب شوند، یادآور شد: در این برنامه توسعه ایران باید یکی از مراکز سقل جذب دانشجو در سطح دنیا شود.

موانع قانونی جذب دانشجوی بین المللی در دانشگاه‌های کشور رفع می‌شود

او اضافه کرد: برای رسیدن به این هدف، همه موانع قانونی جذب دانشجویان خارجی با کمک دستگاه‌های اجرایی مرتبط رفع می‌شود.

معاون وزیر علوم ادامه داد: موانع قانونی بسیاری برای جذب دانشجویان بین المللی در دانشگاه‌ها وجود دارد و برخی زیرساخت‌ها نیز باید تامین شود؛ هدفگذاری ۳۲۰ دانشجوی خارجی عددی حداقلی برای این است که این ظرفیت را تجربه کنیم و در این مسیر به پیش برویم.
موانع قانونی بسیاری برای جذب دانشجویان بین المللی در دانشگاه‌ها وجود دارد و برخی زیرساخت‌ها نیز باید تامین شود؛ هدفگذاری ۳۲۰ دانشجوی خارجی عددی حداقلی برای این است که این ظرفیت را تجربه کنیم و در این مسیر به پیش برویم.

داداشپور گفت: هر چند رسیدن به افق برنامه ریزی شده، کار آسانی نیست اما با توجه به ظرفیت های عظیمی که در کشور ما وجود دارد، قابل انجام است.

وی یادآور شد: در زمان حاضر بیش از ۲۰۰ دانشگاه کشور مجوز جذب دانشجوی بین‌المللی را دارند و چنانچه این دانشگاه‌ها بتوانند ظرفیت سازی کنند، با سرعت می توانیم به سوی تحقق هدف جذب ۳۲۰ دانشجوی بین المللی در پنج سال آینده حرکت کنیم.

داداشپور عنوان کرد: تامین زیرساختها، تمهید مقدمات، حضور در نمایشگاه‌های بین المللی، طراحی و بازساختار دانشگاه‌ها و استراتژی مشخص برای بازاریابی در این زمینه مورد نیاز است؛ این اتفاقات در حال افتادن است و اکنون تمام مقدمات لازم برای تسهیل جذب دانشجوی خارجی در حال فراهم شدن است.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • کارشناس حقوقی: رای کمیته انضباطی درمورد هوادار سپاهان مطابق آیین‌نامه است
  • معاون وزیر علوم: آیین‌نامه تسهیل جذب دانشجوی خارجی در دستور کار دولت است
  • در دولت سیزدهم بیشترین مجوز برای جذب معلم صادر شده است
  • در دولت سیزدهم بیشترین مجور برای جذب معلم صادر شده است
  • رتبه‌بندی برترین دانشگاه‌های آسیا منتشر شد/ جایگاه ایران کجاست؟
  • دانشجو‌های خانه به دوش! / جای خالی خانه دانشجویی در پازل زندگی زوج‌های دانشجو
  • دانشگاه بیرجند بیش از هزار پله صعود کرد
  • حضور ۷۵ دانشگاه ایرانی در میان برترین های آسیا در رتبه‌بندی تایمز
  • ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی و ۶۰ پله‌ای رتبه ملی دانشگاه بیرجند
  • بیمه شخص ثالث راننده‌محور، بند قانونی که چشم‌انتظار اجراست