Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالله محمدی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز) درباره مأموریت‌گرایی و مسئله‌محوری مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: فعالیت مراکز تحقیقاتی باید براساس فاکتورهای آمایش سرزمینی، ظرفیت واحدهای دانشگاهی و اعضای هیئت علمی راهبری شوند.

وی افزود: به‌طور مثال اگر منطقه یا شهری در حوزه گیاهانی خاص، محصول کشاورزی خاص و یا صنعتی ویژه سرآمد است و به‌صورت گسترده در آن حوزه فعالیت می‌شود، مراکز تحقیقاتی نیز باید به آن سمت هدایت شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ماه‌های اخیر کارگروه‌هایی تشکیل شده و جزئیات صنایع منطقه‌ای و ظرفیت اعضای هیئت علمی واحدهای دانشگاهی در این کارگروه‌ها تعیین می‌شود.

مدیرکل مراکز تحقیقاتی و پژوهشکده‌های دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: مجموع و برآیند ظرفیت‌های دانشگاه و اعضای هیئت علمی و پتانسیل‌های صنایع منطقه، مجموعه پیشنهاداتی شده که از این پس برای راه‌اندازی و تأسیس مراکز تحقیقاتی جدید به هیئت امنای استان‌‎ها پیشنهاد خواهد شد.

محمدی با اشاره به مراکز تحقیقاتی و پژوهشکده‌هایی که مطابقتی با سند آمایش سرزمینی دانشگاه آزاد اسلامی ندارند نیز عنوان کرد: برنامه‌ای برای لغو مجوز و محدودسازی مراکز تحقیقاتی و پژوهشکده‌های مطالعاتی در سراسر کشور نداریم چرا که بعضی از مراکز سال‌هاست درحال فعالیت هستند و امکانات، تجهیزات و سرمایه انسانی قابل توجهی اکنون در اختیار دارند که باید در راستای بهینه از آنها استفاده شود.

وی ادامه داد: شرط حیات و تمدید مجوز مراکز تحقیقاتی که از سال‌ها قبل مجوز گرفته و اکنون فعالیت می‌کنند، تقویت روندها و حرکت روبه‌رشد در راستای سیاست‌های کلان دانشگاه است. فرآیند رتبه‌بندی مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی درحال اتمام است و در پایان این فرآیند سطح و کارنامه عملکرد مراکز را در یک ساله اخیر مورد بررسی قرار خواهد گرفت. این ارزیابی‌ها در سه سطح مطلوب، متوسط و ضعیف تعیین شده است.

مدیرکل مراکز تحقیقاتی و پژوهشکده‌های دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: اگر مرکز تحقیقاتی در این رتبه‌بندی در سطح ضعیف قرار بگیرد، شورای سازمان مرکزی مجوز آن را لغو خواهد کرد. سطوح متوسط و مطلوب تمدید خواهند شد و باید خود را به درجات بالاتر نیز برسانند. مراکز تحقیقاتی نباید صرفاً به یک عنوان محدود شوند بلکه باید در پویایی تحقیقات دانشگاهی اثرگذار باشند.

محمدی با اشاره به هم‌افزایی مراکز تحقیقاتی واحدهای دانشگاهی سراسر کشور، گفت: کنسرسیوم‌های بین مراکز تحقیقاتی شکل گرفته که می‌تواند در توانمندسازی مراکز و کیفی‌سازی محصولات و برون‌دادهای پژوهشی مؤثر باشد. اخیراً نیز کنسرسیوم امنیت غذایی در همین راستا شکل گرفته است.

انتهای پیام/

مجید فرج فائد کد خبر: 1073914 برچسب‌ها مراکز تحقیقاتی عبدالله محمدی آمایش سرزمینی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی مراکز تحقیقاتی عبدالله محمدی آمایش سرزمینی مراکز تحقیقاتی و پژوهشکده دانشگاه آزاد اسلامی آمایش سرزمینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۳۳۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰۰ رشته در دانشگاه آزاد اسلامی کردستان تدریس می شود

به گزارش خبرنگار حوزه استان‌ها خبرگزاری تقریب؛ قباد میمنت آبادی در جلسه شورای استانی دانشگاه آزاد اسلامی کردستان که با حضور قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور در سنندج برگزار شد، با تبریک روز معلم اظهار داشت: در آستانه ۲۲ اردیبهشت ماه مقام معظم رهبری سفری هشت روزه به استان کردستان داشتند که برکات بسیار زیادی داشت و مجموعه استان و دانشگاه آزاد اسلامی هم به تبع آن بهره مند شده اند.

وی افزود: رویداد دیگر، سوم خرداد به عنوان سالروز آزاد سازی خرمشهر را در پیش رو داریم. حضرت امام رحمة الله علیه فرمودند خرمشهر را خدا آزاد کرد و معجزه ای که در آن زمان توسط رزمندگان اسلام رخ داد.

وی در ادامه گفت: در طول دوران جنگ تحمیلی و از ابتدای انقلاب اسلامی و دوران دفاع مقدس، استان کردستان ۵ هزار و ۵۳۵ شهید تقدیم انقلاب اسلامی کرده. طبیعتا بنیاد دانشگاه آزاد اسلامی و علم و دانش بر اساس خون شهیدان بنا نهاده شده لذا پاسداری و ارتقای آن وظیفه تک تک ماست. 

میمنت آبادی در ادامه بیان کرد: امسال به نام سال جهش تولید با مشارکت مردم نامگذاری شده است توقع این است که برای تحقق شعار امسال به صورت شعاری نگاه کنیم و بستری که می تواند مشارکت مردمی را به جنبش و تحرک وا دارد فراهم کنیم و در مجموعه آموزش عالی و دانشگاه ها این بستر فراهم هست تا این شعار سال و دیگر شعارها تحقق پیدا کنند چنانچه در زمینه بحث های درآمدی و بخش های دانش بنیان اقدامات و کارهایی صورت گرفته و همه دست در دست هم دهیم و در کنار همدیگر مسائلی که در دانشگاه آزاد اسلامی وجود دارد را حل کنیم. 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کردستان تصریح کرد: استان کردستان در حوزه های کشاورزی،  صنعت و معدن ظرفیتهای خوبی دارد و در زمینه چابک سازی اقدامات خوبی در دانشگاه آزاد اسلامی کردستان انجام شده است و در کارنامه عملکردی بیست و هشت گانه همه واحدهای ما دو تا سه رتبه ارتقا پیدا کرده اند و رتبه دانشگاه آزاد اسلامی کردستان از سال گذشته ارتقا رتبه پیدا کرده و در زمینه جذب دانشجو هم در نیمسال اخیر ۱۳ هزار و ۳۴۲ نفر جذب شده است.

میمنت آبادی با اشاره به اینکه آمار آموزشیار نیز در نیمسال گذشته حدود ۱۵ هزار بوده است و تعداد آمار دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی کردستان در طول دو سال گذشته روند رو به رشدی داشته است، اظهار داشت: امسال نسبت به سال گذشته از نظر افزایش تعداد دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی کردستان ۳۴ درصد رشد داشته ایم و استان کردستان رتبه نخست را کسب کرد و استان سمنان با فاصله زیاد رتبه دوم را کسب کرد. 

وی خاطر نشان کرد: امسال ۶ هزار و ۹۲۴ نفر پذیرش دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی کردستان صورت گرفته که فقط ۵ هزار نفر آن ثبت نامی بوده است و مجموعا ۳۱۸ نفر اعضای هیئت علمی در سطح دانشگاه آزاد اسلامی کردستان وجود دارد و هم اکنون ۲۲ نفر دانشیار در دانشگاه آزاد اسلامی کردستان فعالیت دارند در حالی که سال گذشته فقط ۸ نفر دانشیار داشتیم و ۱۴ نفر به مجموع ارتقا یافته های ما افزوده شدند.

میمنت آبادی به اجرای طرح دستیار آموزشیار که اکنون در حال اجراست اشاره کرد و گفت: در همین راستا مشکلاتی وجود دارد و فقط توانستیم تعدادی افراد حق التدریس را جذب کنیم و از صد در صد ظرفیت به عنوان دستیار آموزشیار استفاده کرده ایم.

وی بیان کرد: دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در استان کردستان در بیش از ۳۰۰ رشته آموزشی در مقطع کاردانی،  کارشناسی، دکترای عمومی و دکترای تخصصی (که در حدود ۴۰ رشته مجوز تحصیل دارد در ۲۶رشته) مشغول به تحصیل هستند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامي کردستان افزود: در سال گذشته هشت رشته به رشته های دانشگاه آزاد اسلامی کردستان اضافه شد که پنج رشته آن در مقطع کارشناسی ارشد بوده است و در حدود دو، سه سال پیش جذب دانشجوی بین الملل نداشتیم اما در حال حاضر ۷۵ دانشجوی بین الملل در دانشگاه آزاد اسلامی کردستان مشغول به تحصیل هستند. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سند آمایش سرزمینی ورزش استان ایلام تدوین شده است
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • ۳۰۰ رشته در دانشگاه آزاد اسلامی کردستان تدریس می شود
  • در دولت سیزدهم بیشترین مجوز برای جذب معلم صادر شده است
  • آیا کودکستان‌های کشور رتبه بندی می‌شوند؟
  • از گشایش مجتمع آزمایشگاهی ـ تحقیقاتی تا انعقاد قرارداد با گروه صنعتی زرنام
  • از گشایش مجتمع آزمایشگاهی ـ تحقیقاتی تا انعقاد قرارداد با یک گروه صنعتی
  • دانشگاه بیرجند بیش از هزار پله صعود کرد
  • ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی و ۶۰ پله‌ای رتبه ملی دانشگاه بیرجند
  • کارگروه آمایش و مدیریت طرح تحول آموزش عالی استان برگزار شد