Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزشی کلینیک دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران گفت: دانشگاه آزاد اسلامی با تدوین نظام موضوعات و طرح پایش به پژوهش‌های دانشگاهی مسیر درستی داده است.

به گزارش خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان بزرگترین دانشگاه حضوری جهان اقدامات بسیار خوبی در حوزه علوم پزشکی انجام داده و همیشه در مسیر اعتلای حوزه سلامت و درمان کشور گام برداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این دانشگاه با داشتن واحدهای دانشگاهی پژوهش‌محور و بیمارستان‌های تخصصی مجهز به تربیت دانشجویانی کارآفرین، فناور و خلاق می‌پردازد تا با دانش خود بتوانند علم پزشکی را با تکنولوژی روز ارتقا دهند و در مسیر رشد پرشتاب علمی کشور موثر واقع شوند.

دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران دارای دانشکده تخصصی دندانپزشکی است که نخبگان و افراد بسیاری را در دل خود تربیت کرده و به جامعه تحویل داده است و توانسته در رتبه‌بندی‌های جهانی حائز مقام برتر شود؛ در همین راستا با دنیا صدری، مدیر تحصیلات تکمیلی معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی و معاون آموزشی کلینیک دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران به گفتگو نشسته‌ایم که در ادامه می‌خوانید.

اساتید با به روز نگهداشتن اطلاعات علمی خود به تولید علم کمک می‌کنند

آنا: اساتید چگونه می‌توانند به تولید علم کمک کنند؟

صدری: اساتید ایران از اقشار بسیار ارزشمند جامعه هستند که در مسیرهای مختلف می‌توانند موجب تولید علم شوند؛ به روز نگهداشتن اطلاعات علمی خود و شناسایی مشکلات موجود در رشته علمی و تشویق دانشجویان و انگیزه دادن به آنان برای انجام تحقیقات کاربردی از جمله کارهایی است که اساتید می‌توانند در مسیر تولید علم گام بردارند.


لزوم توجه اساتید دانشگاه به رویکرد مسئله‌محوری

آنا: نقش اساتید در پیشرفت علمی کشور چیست؟

صدری: اساتید در پیشرفت روزافزون ایران، مولد و مشوق هستند. اساتید الگویی پرنفوذ برای دانشجویان خود محسوب می‌شوند و هرگونه تلاش و پیگیری آن‌ها برای رشد علمی کشور می‌تواند راهگشا باشد.

اساتید می‌توانند به رویکرد مسئله‌محوری در دانشگاه‌ها که مورد تأکید رهبر انقلاب است، پاسخ مناسبی دهند. مشکلات کشور فراوان است و اعضای هیئت علمی باید به‌عنوان سکانداران علم و پژوهش کشور به شناسایی مشکلات و برنامه‌ریزی برای حل آن‌ اهتمام داشته باشند.


دانشگاه آزاد اسلامی به پژوهش‌های دانشگاهی مسیر درستی داده است

آنا: برای کاربردی کردن پایان‌نامه‌‌ها و رساله‌های دانشجویان به سمت حل مسائل کشور چه راهکارهایی وجود دارد؟

صدری: دانشگاه آزاد اسلامی با تدوین نظام موضوعات و طرح پایش (پژوهش اثرگذار یکپارچه شبکه‌ای) به پژوهش‌های دانشگاهی مسیر درستی داده و موضوعات بر حسب نیاز کشور اولویت‌بندی شده است که امیدواریم با اجرای صحیح آن، در سال‌های آتی کشور از ثمرات خوب آن بهره‌مند شویم.


کسب مقام اول دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در رتبه‌بندی شانگهای چین

آنا: به تازگی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران موفق به کسب رتبه اول در رتبه‌بندی شانگهای چین شده است. در این زمینه توضیح بفرمایید که این دانشکده چه معیارهای را داشته و چگونه به این مقام دست پیدا کرده است؟

صدری: دانشکده دندانپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی توسط افرادی دلسوز و خردمند پایه‌گذاری شده است. برنامه‌ریزی منسجم، پایبندی به برنامه‌های استراتژیک و عملیاتی ۵ و ۱۰ ساله، به‌کارگیری نیروهای متعهد و متخصص، تلاش خستگی‌ناپذیر اساتید و دانشجویان و همدلی اعضای هئیت علمی و هیئت رئیسه دانشکده از جمله نکات بارز موفقیت دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در رتبه‌بندی شانگهای چین است.


آنا: شما به عنوان اولین بانوی استاد تمام دانشکده دندانپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی هستید، در این خصوص توضیح دهید.

صدری: افتخار می‌کنم که روزی دانشجوی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی بودم و با لطف خدا، راهنمایی اساتید و تلاش خودم توانستم به جایگاه خوبی برسم. عشق و انگیزه خدمت در حوزه آموزش و پژوهشِ دانشکده دندانپزشکی را وظیفه خود می‌دانم و ارتقای کیفیت آموزش دانشجویان و دستیاران را برای خدمت به جامعه عزیزمان سرلوحه خود قرار دادم.


همچنین لطف خدا شامل حال بنده شد که به‌عنوان اولین بانوی استاد تمام دانشکده دندانپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی نائل شوم و آرزو دارم دانشجویان و دستیاران امروز و اساتید و مجریان متعهد فردا، آینده دانشگاه و کشور را چون امانتی در دست خود ارتقا دهند و به نسل بعدی بسپارند. 

انتهای پیام/۴۱۱۸/

منبع: آنا

کلیدواژه: دندانپزشکی تولید علم دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران پایش شانگهای چین دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران دانشکده دندانپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی تولید علم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۱۷۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰۰ رشته در دانشگاه آزاد اسلامی کردستان تدریس می شود

به گزارش خبرنگار حوزه استان‌ها خبرگزاری تقریب؛ قباد میمنت آبادی در جلسه شورای استانی دانشگاه آزاد اسلامی کردستان که با حضور قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور در سنندج برگزار شد، با تبریک روز معلم اظهار داشت: در آستانه ۲۲ اردیبهشت ماه مقام معظم رهبری سفری هشت روزه به استان کردستان داشتند که برکات بسیار زیادی داشت و مجموعه استان و دانشگاه آزاد اسلامی هم به تبع آن بهره مند شده اند.

وی افزود: رویداد دیگر، سوم خرداد به عنوان سالروز آزاد سازی خرمشهر را در پیش رو داریم. حضرت امام رحمة الله علیه فرمودند خرمشهر را خدا آزاد کرد و معجزه ای که در آن زمان توسط رزمندگان اسلام رخ داد.

وی در ادامه گفت: در طول دوران جنگ تحمیلی و از ابتدای انقلاب اسلامی و دوران دفاع مقدس، استان کردستان ۵ هزار و ۵۳۵ شهید تقدیم انقلاب اسلامی کرده. طبیعتا بنیاد دانشگاه آزاد اسلامی و علم و دانش بر اساس خون شهیدان بنا نهاده شده لذا پاسداری و ارتقای آن وظیفه تک تک ماست. 

میمنت آبادی در ادامه بیان کرد: امسال به نام سال جهش تولید با مشارکت مردم نامگذاری شده است توقع این است که برای تحقق شعار امسال به صورت شعاری نگاه کنیم و بستری که می تواند مشارکت مردمی را به جنبش و تحرک وا دارد فراهم کنیم و در مجموعه آموزش عالی و دانشگاه ها این بستر فراهم هست تا این شعار سال و دیگر شعارها تحقق پیدا کنند چنانچه در زمینه بحث های درآمدی و بخش های دانش بنیان اقدامات و کارهایی صورت گرفته و همه دست در دست هم دهیم و در کنار همدیگر مسائلی که در دانشگاه آزاد اسلامی وجود دارد را حل کنیم. 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کردستان تصریح کرد: استان کردستان در حوزه های کشاورزی،  صنعت و معدن ظرفیتهای خوبی دارد و در زمینه چابک سازی اقدامات خوبی در دانشگاه آزاد اسلامی کردستان انجام شده است و در کارنامه عملکردی بیست و هشت گانه همه واحدهای ما دو تا سه رتبه ارتقا پیدا کرده اند و رتبه دانشگاه آزاد اسلامی کردستان از سال گذشته ارتقا رتبه پیدا کرده و در زمینه جذب دانشجو هم در نیمسال اخیر ۱۳ هزار و ۳۴۲ نفر جذب شده است.

میمنت آبادی با اشاره به اینکه آمار آموزشیار نیز در نیمسال گذشته حدود ۱۵ هزار بوده است و تعداد آمار دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی کردستان در طول دو سال گذشته روند رو به رشدی داشته است، اظهار داشت: امسال نسبت به سال گذشته از نظر افزایش تعداد دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی کردستان ۳۴ درصد رشد داشته ایم و استان کردستان رتبه نخست را کسب کرد و استان سمنان با فاصله زیاد رتبه دوم را کسب کرد. 

وی خاطر نشان کرد: امسال ۶ هزار و ۹۲۴ نفر پذیرش دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی کردستان صورت گرفته که فقط ۵ هزار نفر آن ثبت نامی بوده است و مجموعا ۳۱۸ نفر اعضای هیئت علمی در سطح دانشگاه آزاد اسلامی کردستان وجود دارد و هم اکنون ۲۲ نفر دانشیار در دانشگاه آزاد اسلامی کردستان فعالیت دارند در حالی که سال گذشته فقط ۸ نفر دانشیار داشتیم و ۱۴ نفر به مجموع ارتقا یافته های ما افزوده شدند.

میمنت آبادی به اجرای طرح دستیار آموزشیار که اکنون در حال اجراست اشاره کرد و گفت: در همین راستا مشکلاتی وجود دارد و فقط توانستیم تعدادی افراد حق التدریس را جذب کنیم و از صد در صد ظرفیت به عنوان دستیار آموزشیار استفاده کرده ایم.

وی بیان کرد: دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در استان کردستان در بیش از ۳۰۰ رشته آموزشی در مقطع کاردانی،  کارشناسی، دکترای عمومی و دکترای تخصصی (که در حدود ۴۰ رشته مجوز تحصیل دارد در ۲۶رشته) مشغول به تحصیل هستند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامي کردستان افزود: در سال گذشته هشت رشته به رشته های دانشگاه آزاد اسلامی کردستان اضافه شد که پنج رشته آن در مقطع کارشناسی ارشد بوده است و در حدود دو، سه سال پیش جذب دانشجوی بین الملل نداشتیم اما در حال حاضر ۷۵ دانشجوی بین الملل در دانشگاه آزاد اسلامی کردستان مشغول به تحصیل هستند. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واکنش دانشگاه علوم خانواده دانشگاه تهران به انتقادات از همکاری با همسر سید ابراهیم رئیسی: جمیله علم الهدی فقط برای هیات جذب اساتید دانشکده تازه تاسیس «علوم خانواده» انتخاب شده، نه کارگروه هیات جذب کل اساتید دانشگاه تهران
  • ۳۰۰ رشته در دانشگاه آزاد اسلامی کردستان تدریس می شود
  • تعداد دفاتر تقریب به ۳۵ دفتر در دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور رسیده است
  • راهکارهای دانشگاهی برای تحقق «جهش تولید با مشارکت مردم»
  • درآمدهای غیرشهریه‌ای در دانشگاه آزاد حرف نخست را می‌زند
  • درآمدهای غیرشهریه‌ای در دانشگاه آزاد حرف نخست را می‌زند/ کرمانشاه؛ مهد ادب و تمدن
  • اساتید در شکل‌گیری شخصیت انسان‌هایی که آینده جامعه را می‌سازند، بسیار مؤثر هستند
  • کارگاه دوره‌ای سرمایه‌گذاری به سبک ساده با همکاری سازمان بورس کشور برگزار شد
  • دانشگاه بیرجند بیش از هزار پله صعود کرد
  • حضور ۷۵ دانشگاه ایرانی در میان برترین های آسیا در رتبه‌بندی تایمز