Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان جدیدترین نتایج رتبه بندی U-multirank نشان می دهد که ۲۱ دانشگاه ایرانی در فهرست برترین دانشگاه های جهان قرار دارند که دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشگاه کاشان و همچنین واحدهای دانشگاه آزاد نجف آباد و اصفهان (خوراسگان) در میان این ۲۱ دانشگاه برتر قرار دارند.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد با اعلام این خبر اظهار کرد: براساس اعلام پایگاه رتبه بندی U-multirank دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد در سال ۲۰۲۰ در بین ۲۱ دانشگاه دولتی و آزاد ایران در معیارهای میزان ارجاعات، انتشارات ارجاع شده برتر و انتشارات حرفه ای رتبه نخست را کسب کرده و در میانگین رتبه ای ۴’A’ خیلی خوب قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امیررضا نقش گفت: براساس شاخص های رتبه بندی مذکور، شاخص میزان ارجاعات، میانگین تعداد دفعاتی است که انتشارات پژوهشی در سایر انتشارات تحقیقاتی مورد استناد قرار گرفته اند و شاخص انتشارات ارجاع شده برتر، نسبت انتشارات تحقیقاتی دانشگاه در مقایسه با دیگر انتشارات در همان زمینه علمی و در همان سال است که در ۱۰ درصد بالایی لیست استنادات قرار گرفته اند. همچنین شاخص انتشارات حرفه ای نسبت انتشارات تخصصی منتشر شده به تعداد اعضای هیئت علمی است.

وی افزود: نظام رتبه بندی U-multirank برای اولین بار در سال ۲۰۱۴ با رتبه بندی بیش از ۸۵۰ دانشگاه از ۷۴ کشور جهان کار خود را آغاز کرد و در حال حاضر بیش از ۱۷۰۰ دانشگاه از ۹۲ کشور جهان در این نظام رتبه بندی حضور دارند.

به گزارش ایسنا، عضو هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان تصریح کرد: جدیدترین نتایج این رتبه بندی نشان می دهد که ۲۱ دانشگاه ایرانی در فهرست دانشگاه های جهان قرار دارند. این دانشگاه های ایرانی شامل دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشگاه کردستان، دانشگاه شیراز، دانشگاه یزد، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دانشگاه علامه طباطبایی، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، واحد علوم و تحقیقات تهران، دانشگاه علم و صنعت ایران، دانشگاه شهید بهشتی، دانشگاه صنعتی شریف، واحد نجف آباد، دانشگاه کاشان، دانشگاه تبریز، دانشگاه تربیت مدرس، دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشگاه فردوسی مشهد، دانشگاه تهران، دانشگاه الزهرا، دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی و واحد خوراسگان است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی دانشگاه آزاد اسلامي دانشگاه دانشگاه صنعتی دانشگاه آزاد ۲۱ دانشگاه رتبه بندی نجف آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۰۳۳۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی و ۶۰ پله‌ای رتبه ملی دانشگاه بیرجند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، این رتبه‌بندی بر اساس شاخص‌هایی همچون تعداد مقالات پراستناد، تعداد ارجاعات به مقالات پژوهشگران در پایگاه Google Schoolar و تعداد لینک‌های دریافتی منتشر می‌شود.


رتبه‌بندی وبومتریکس شاخصی برای رتبه‌بندی وب سایت‌های دانشگاه‌ها و مراکز علمی، آموزشی و تحقیقاتی دنیا است، که توسط مؤسسه تحقیقاتی (CSIC) Consejo Superior de Investigaciones Cientificas در کشور اسپانیا از سال ۲۰۰۴ مشغول به فعالیت است.


این مؤسسه، هر شش ماه یکبار وب سایت‌های بیش از ۳۲ هزار دانشگاه و مراکز علمی، آموزشی و تحقیقاتی را از بین ۲۰۰ کشور جهان مورد بررسی و ارزیابی قرار می‌دهد.


سه شاخص مهم و تأثیرگذار در این رتبه‌بندی وجود دارد، شاخص اول قابلیت مشاهده دیگران (Visibility) با وزن ۵۰ درصد که شامل مجموع تعداد لینک‌ها و دامنه‌های ارجاع شده مربوط به این لینک‌ها از یک وب سایت خارجی به وب سایت دانشگاه، مراکز علمی، آموزشی و تحقیقاتی است، و اطلاعات مربوط به این شاخص از دو پایگاه اطلاعاتی Majestic و Ahrefs استخراج می‌شود.


شاخص دوم برتری (Excellence) با وزن ۴۰ درصد نیز به معنای تعداد مقالات برتری است، که جزء ۱۰ درصد مقالات با بیشترین میزان ارجاعات در رشته‌های متفاوت است و این اطلاعات نیز از پایگاه سایماگو جمع‎ آوری می‌شود.


شاخص سوم فایل‌های قابل دسترسی (Openness) با وزن ۱۰ درصد است، که شامل تعداد استناد‌ها به نویسندگان برتر است و مرجع دریافت اطلاعات مورد نظر، موتور جستجوی Google Scholar Citations می‌باشد.


بر اساس اعلام معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه بیرجند، در جدیدترین نتایج رتبه بندی وبومتریکس (نسخه ژانویه ۲۰۲۴)، دانشگاه بیرجند رتبه ۲۷۳۸ را در بین ۳۱۷۰۲ دانشگاه و موسسه جهانی و رتبه ۵۰ ملی را در میان ۴۵۷ موسسه و دانشگاه ایرانی کسب کرد.


از جمله اهداف این رتبه بندی، تشویق و ترغیب دانشگاه‌ها و موسسات آموزشی به تولید و انتشار فعالیت‌های خود به صورت الکترونیکی در راستای ارتقای دسترس پذیری عمومی جامعه و ارتقای کیفیت تحقیقات پژوهشگران در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی است.


شایان ذکر است یکی از مهم‌ترین تغییراتی که در سال ۱۴۰۲ در این خصوص اعمال شد، تغییر وب‌سایت دانشگاه با هدف ارتقای فعالیت‌های الکترونیکی، دسترس‌پذیری، بهبود مخاطب پذیری و برجسته نمودن ماژول‌های پژوهشی در وبگاه بود که تاثیر ملموس آن در ارتقای رتبه وبومتریک دانشگاه مشهود است.

دیگر خبرها

  • کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور
  • شیب داوطلبان ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بالاست/ کشور با خطر کمبود تکنسین مواجه است
  • در دولت سیزدهم بیشترین مجوز برای جذب معلم صادر شده است
  • در دولت سیزدهم بیشترین مجور برای جذب معلم صادر شده است
  • رتبه‌بندی برترین دانشگاه‌های آسیا منتشر شد/ جایگاه ایران کجاست؟
  • دانشگاه بیرجند بیش از هزار پله صعود کرد
  • حضور ۷۵ دانشگاه ایرانی در میان برترین های آسیا در رتبه‌بندی تایمز
  • ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی و ۶۰ پله‌ای رتبه ملی دانشگاه بیرجند
  • تعداد شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد اصفهان به ۳۰۰ شرکت می‌رسد/ ۲۰ مجله فناوری با درجه ممتاز داریم
  • تجربه آموزش‌های ترکیبی در مسیر پیشرفت و هوشمندسازی را ادامه می‌دهیم