Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، جلسه راهکارهای بهبود رتبه‌بندی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب با حضور پروین داداندیش، رئیس واحد، رحیمی، معاون پژوهش و فناوری، صمصامی، مدیر پ‍ژوهش، حجاریان، مدیر ارتباط با صنعت، رئیسی، مدیر ارتباط نشر علم و امور آزمایشگاهی، پریسا دانشجو، مدیر گروه کامپیوتر، خوشرو، عضو هیئت علمی کامپیوتر، ایزدی، رئیس انفورماتیک، کاظمی نسب، مدیر روابط عمومی با رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و پروتکل‌های بهداشتی در ساختمان ستادی اتاق جلسات دفتر ریاست برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جلسه پروین داداندیش اظهار کرد: در سال ۹۹ معاونت پژوهش واحد باید چند هدف کوتاه‌مدت را در حوزه‌های مختلف پژوهشی مشخص کند و برای تحقق این اهداف برنامه‌ریزی انجام دهد تا با استفاده از همه توان واحد به اهداف مدنظر برسیم.

وی افزود: در سال‌های گذشته سرمایه‌گذاری خوبی برای تجهیز آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های واحد تهران غرب انجام شد و امسال برای بهره‌برداری بیشتر از این سرمایه‌گذاری‌ها باید برنامه‌ریزی کرد؛ اجرای برنامه‌ها موجب خواهد شد که در وهله اول ظرفیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب معرفی شود و دانشجویان مقطع ارشد و دکتری برای کارورزی، پایان‌نامه‌ها و تحقیق در آزمایشگاه‌های واحد تهران غرب را برای تحصیل انتخاب خواهند کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب بیان کرد: مقدمات درآمدزایی از سرمایه‌گذاری که تاکنون انجام شده است، فراهم خواهد شد. همچنین تشکیل این جلسه برای یکی از اهداف برنامه‌های سال ۹۹ در حوزه پژوهش است.

داداندیش با بیان اینکه واحد تهران غرب دارای ظرفیت و پتانسیل بالایی است و باید این ظرفیت‌ها را شناسایی و ارتقا دهیم، گفت: اگر هدف‌گذاری و برنامه‌ریزی کنیم می‌توانیم رتبه دانشگاه را بالا ببریم، امیدوارم با همکاری در این جلسه و اطلاع رسانی به اساتید بر اساس شاخص‌های تعیین شده بتوانیم تا آخر سال ۹۹رتبه واحد را ارتقاء دهیم.

در ادامه جلسه رئیسی، مدیر ارتباط نشر علم و امور آزمایشگاهی واحد تهران غرب به ارائه گزارشی از رتبه‌بندی و شاخص‌های واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در هریک از پایگاه‌های علمی پرداخت.

سپس رحیمی ضمن تشریح تجربه عملیاتی خود برای ارتقای رتبه وبومتریکس واحد تهران مرکز، از حاضران خواست نظرات خود را ارائه دهند.

در ادامه حاضران، ضمن بحث و تبادل نظر، راهکارهایی برای ارتقای شاخص‌های وبومتریکس در واحد پشنهاد دادند که با اجرای چند طرح پژوهشی و با مسئولیت استادان علاقه‌مند و همکاری دانشجویان رشته کامپیوتر این مهم محقق شود.

در پایان این جلسه مقرر شد، پریسا دانشجو، مدیر گروه کامپیوتر، با همکاری خوشرو و دیگر اساتید در بازه زمانی ۶ ماهه اقدامات لازم برای ارتقای واحد و تغییرات مورد لزوم در سایت واحد را با همکاری اداره روابط عمومی و مرکز آی تی واحد طراحی و اجرا کنند.

انتهای پیام/

167 / 167 بهبود رتبه بندی علمی دانشگاه آزاد تهران غرب پروین داداندیش رتبه بندی دانشگاه ها شاخص‌های وبومتریکس

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد تهران غرب رتبه بندی دانشگاه ها دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب رتبه بندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۰۵۲۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پشتوانه‌ عملیات وعده صادق، جامعه علمی ما بود

ایسنا/آذربایجان شرقی نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی گفت: پشتوانه‌ی عملیات غرور آفرین وعده‌ی صادق، جامعه‌ی علمی ما است و ما باید در نظر بگیریم که درست است که ما یک دهه قبل از سال ۱۴۰۴ (چشم انداز ۲۰ ساله) رتبه‌ی نخست علمی منطقه را به خود اختصاص داده‌ایم اما اگر زنگ خطر را جدی نگیریم، ممکن است این رتبه را از دست بدهیم.

روح‌اله متفکر آزاد عصر روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت در آئین گرامیداشت مقام شامخ معلم در دانشگاه تبریز اظهار کرد: از جمله کارهایی که ما در مجلس شورای اسلامی انجام دادیم، پیش‌بینی حکمرانی آینده‌ی کشور بود. به‌طوریکه ما سعی کردیم مشخص کنیم که ۲۰، ۳۰ سال آینده در کجا و چه وضعیتی قرار خواهیم گرفت.

وی ادامه داد: به‌طور مثال ما اکنون جزو کشورهای جوان جهان محسوب می‌شویم اما ۲۰ سال دیگر جزو کشورهای پیر خواهیم بود و بحران فعلی ما که بحران اشتغال است، در ۲۰ سال بعد جای خود را به بحران جمعیت خواهد داد. لذا ما در حال پیش‌بینی وضعیت‌هایی این چنینی برای آینده‌ی کشور هستیم تا همانطور که اکنون بسیاری از مشکلات بخاطر اولویت‌بندی نکردن کارهای مهم در گذشته به وجود آمده، آیندگان نیز در مورد ما اینطور فکر نکنند که چرا مسئولان وقت در خصوص مشکلاتشان فکری نکردند.

رئیس فراکسیون دانشگاهیان مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: ما قبول داریم که مشکلاتی داریم و ما به واسطه‌ی دیدارهای مردمی از مشکلات مردم مطلع هستیم. اما میزان بزرگ نمایی مشکلات و ایجاد بحران ذهنی در جامعه بی‌سابقه است و این موضوع از مرزهای اختلافات سیاسی عبور کرده است و ما نیازمند بازگشت به آرامش فکری هستیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مبارزه‌ی فساد در کشور نیز گفت: مبارزه با فساد در ساختار ما به صورت جدی در حال رخ دادن است. بسیاری از ما شاهد وایرال شدن فیلم عذرخواهی مسئولان شرکت خودروساز ژاپنی از مردم در فضای مجازی بودیم. اما چرا کسی از استعفای نفر دوم دستگاه قضایی کشور که بخاطر عدم ایجاد شبهه در نحوه‌ی قضاوت پرونده‌ی فرزندان این شخص انجام شد، سخن نگفت؟ درست است که عده‌ای بحق معتقدند که نباید در دستگاه قضا فساد باشد؛ اما آیا بازداشت فرزندان نفر دوم دستگاه قضایی کشور و استعفای این فرد، مصداق مبارزه با فساد نیست؟

نماینده‌ی مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی همچنین در خصوص برخی از  مصوبات برنامه‌ی هفتم توسعه خاطرنشان کرد: در حال حاضر سه سال است که شاهد رشد اقتصادی کشور هستیم و قطعا این روند ادامه خواهد داشت و در صورت رسیدن به رشد اقتصادی هشت درصدی، از بحران اقتصادی خارج خواهیم شد و ما طراحی شش مرکز علمی را در برنامه‌ی هفتم توسعه تصویب کردیم تا با تمرکز بر بخش خصوصی بتوانیم از ظرفیت فارغ‌التحصیلان دانشگاهی در علوم مختلف در این مراکز استفاده کنیم.

متفکرآزاد، تخصیص بودجه‌ی اختصاصی برای تجهیز و بروزرسانی برخی از مراکز پژوهشی و آزمایشگاهی در کشور را از دیگر مصوبات برنامه‌ی هفتم توسعه کشور برشمرد و افزود: قانون‌مند کردن اندیشکده‌های علوم انسانی از جمله مصوبات مهم برنامه‌ی هفتم توسعه‌ی کشور است؛ چراکه اندیشکده‌های حلقه‌ی وصل حکمرانی کشور هستند و با این قانون هر متفکری که بتواند اندیشه‌ای برای حکمرانی تولید کند، می‌تواند دارای یک اندیشکده باشد.

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به انقباض اقتصادی توسط دولت در برخی از سازمان‌ها و نهادها گفت: دانشگاه‌ها جزو مراکزی هستند که مشمول این انقباض اقتصادی نشدند که این موضوع نشان دهنده‌ی اهمیت جایگاه دانشگاه‌ها هست و من در همینجا یک خبر خوش به دانشگاهیان دانشگاه تبریز بدهم که در بودجه‌ی سال آینده مبلغ بسیار خوبی برای این دانشگاه که جزو دانشگاه‌های تاپ کشور محسوب می‌شود، در نظر گرفته‌ایم.

عضو هیأت علمی دانشگاه تبریز در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به عملیات وعده‌ی صادق خاطرنشان کرد: عملیات وعده‌ی صادق برای کشور ما امنیت‌آفرین بود و ما علاوه بر پاسخ رژیم کودک کش صهیونیستی که در طول این مدت ۸۰ هزار نفر را زخمی و ۳۵ هزار نفر را به شهادت رساند و بلوک غرب نیز در مقابل این کار سکوت کردند، کاری کردیم که دهه‌ها آرامش و امنیت کشور تأمین شد.

وی در خاتمه گفت: پشتوانه‌ی این عملیات غرور آفرین جامعه‌ی علمی ما است و ما باید در نظر بگیریم که درست است که ما یک دهه قبل از سال ۱۴۰۴ (چشم انداز ۲۰ ساله) رتبه‌ی نخست علمی منطقه را به خود اختصاص داده‌ایم اما اگر زنگ خطر را جدی نگیریم، ممکن است این رتبه را از دست بدهیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور
  • دانشگاه تهران رتبه اول همکاری‌های بین‌المللی را دارد
  • در دولت سیزدهم بیشترین مجوز برای جذب معلم صادر شده است
  • در دولت سیزدهم بیشترین مجور برای جذب معلم صادر شده است
  • رتبه‌بندی برترین دانشگاه‌های آسیا منتشر شد/ جایگاه ایران کجاست؟
  • بررسی پروژه‌های ریلی از جمله خط‌آهن سریع‌السیر تهران-مشهد
  • دانشگاه بیرجند بیش از هزار پله صعود کرد
  • حضور ۷۵ دانشگاه ایرانی در میان برترین های آسیا در رتبه‌بندی تایمز
  • ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی و ۶۰ پله‌ای رتبه ملی دانشگاه بیرجند
  • پشتوانه‌ عملیات وعده صادق، جامعه علمی ما بود