Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالله محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، درباره ارزیابی و معیارهای مقایسه مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: اکنون 157 مرکز تحقیقاتی غیرپزشکی و 33 مرکز تحقیقات پزشکی در سراسر واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی درحال فعالیت هستند. رتبه‌بندی مراکز تحقیقاتی از نخستین مأموریت‌های اداره کل مراکز تحقیقاتی و پژوهشکده‌های دانشگاه به‌شمار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: آیین‌نامه‌ای نیز برای تعیین معیارهای ارزیابی و رتبه‌بندی مراکز تدوین شده است. پیش از این مجوز فعالیت مراکز و پژوهشکده‌ها صادر می‌شد ولی انتظارات و معیار عملکردها برای واحدهای دانشگاهی تبیین نشده بود.

مدیرکل مراکز تحقیقاتی و پژوهشکده‌های دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: بنابراین وقتی هیچ انتظاری به‌صورت مدون از مراکز تحقیقاتی تبیین نشده بود، ارزیابی این مراکز نیز براساس معیارها و سلایق شخصی تعیین شده است. برهمین اساس رؤسای واحدهای دانشگاهی درصورت علاقه‌مندی مراکز تحقیقاتی را فعال می‎‌کردند و بعضاً در حد یک عنوان در باقی می‌ماند.

محمدی از نظارت اصولی و قاعده‌مند پژوهشگاه دانشگاه آزاد بر روی مراکز تحقیقاتی و پژوهشکده‌های واحدهای دانشگاهی خبر داد و گفت: آیین‌نامه رتبه‌بندی مراکز تحقیقاتی تدوین و ابلاغ شده و فقط در کاربرگ شماره یک آن بالغ بر 40 معیار امتیازدهی گنجانده شده و از زیرساخت تا عملکرد مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: رؤسای مراکز تحقیقاتی باید باتوجه به همین کاربرگ شماره یک آیین‌نامه اقدامات لازم را در راستای اصلاح نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت به‌کار ببندد. مراکز تحقیقاتی باید کمبودهای عملکردی خود را براساس آیین‌نامه رتبه‌بندی برطرف کنند. شاید مرکزی با مقیاسی که طراحی شده نیاز به جذب پروژه‌های برون‌دانشگاهی داشته باشد و شاید هم نیاز به برگزاری دوره‌های آموزشی داشته باشد. این امکان‌سنجی و نیازمندی براساس آنچه در آیین‌نامه ذکر شده پرواضح است.

مدیرکل مراکز تحقیقاتی و پژوهشکده‌های دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: با همکاری اداره کل کانون‌های صنعت، جامعه و دانشگاه به‌دنبال بازارسازی و بازاریابی محصولات و دستاوردهای تحقیقاتی پژوهشگران دانشگاهی هستیم. تفاهم‌نامه‌ها و قراردادهای امیدوارکننده‌ای نیز در این راستا منعقد شده است.

محمدی درباره بازاریابی دستگاه استریل‌کننده و ضدعفونی‌کننده اسکناس خاطرنشان کرد: این دستگاه یکی از دستاوردهای پژوهشگران مراکز تحقیقاتی است که با پیگیری‌های بسیار مقرر شده چند نمونه از آن به بانک پاسارگاد و سایر بانک‌ها ارائه شود.تفاهم‌نامه‌های پرثمری نیز با صنایع وزارت دفاع منعقد شده تا ظرفیت مراکز تحقیقاتی و شبکه آزمایشگاهی کشور در راستای مسئله‌محوری فعال شود.

انتهای پیام/

358 / 167 مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد آیین نامه رتبه بندی مراکز تحقیقاتی دستگاه ضد عفونی کننده اسکناس تجاری سازی محصولات دانش بنیان عبدالله محمدی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد تجاری سازی محصولات دانش بنیان عبدالله محمدی مراکز تحقیقاتی و پژوهشکده دانشگاه آزاد اسلامی آیین نامه رتبه بندی واحدهای دانشگاه رتبه بندی مراکز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۰۰۰۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انعقاد 2 موافقت‌نامه تحقیقاتی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، علیرضا رهایی، سرپرست دانشگاه امیرکبیر در مراسم بزرگداشت روز استاد این دانشگاه با تبریک این روز خاطرنشان کرد: طی ۷۰ سال گذشته یعنی از زمان تاسیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با موفقیت‌های بزرگی در حوزه‌های مختلف از جمله پروژه‌های بزرگ صنعتی، ارتباط با صنعت و تربیت دانش آموختگانی که هر کدام در اقصی نقاط کشور نقش آفرین بودند و توانستند مدیریت‌های بزرگی را شکل بدهند و موفقیت‌هایی را برای بخش‌های مختلف صنعت ایجاد کنند، مواجه بودیم که همه این موفقیت‌ها مرهون زحمات اساتید است.

وی تصریح کرد: تلاش اساتید در تربیت دانشجویان و سایر موارد بسیار باارزش است همچنان که  در بیان بسیاری از بزرگان و رهبرانمان در این زمینه نکات دقیقی گفته شده است. در این رابطه مقام معظم رهبری  فرمودند: تشکیل هویت نسل جدید به دست معلم است و نقشی پر رنگ‌تر از نقش خانواده و پدر و مادر. یا در بیانی دیگر می‌فرمایند؛ اگر همه آفرینش برای معلم درود می‌فرستد برای این است که معلم علم را در اختیار متعلم قرار می‌دهد.

سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر یادآور شد: در شرایط کنونی این دانشگاه به همت اساتید منشا کار‌های بزرگی در کشور است به طوریکه در هفته جاری میزبان معاونت علمی بودیم موافقت نامه تحقیقاتی بزرگی امضا شد که امیدواریم برای دانشگاه منشا اثر باشد.

رهایی تاکید کرد: همچنین در هفته اخیر  موافقت نامه دیگری قطعی شد تا در حوزه دریا و مهندسی دریا پروژه‌هایی را به دست بگیریم. تقریبا ما هر هفته درگیر چنین برنامه‌هایی هستیم که پیشرفت این برنامه‌ها نیازمند همکاری و تلاش اساتید هستند تا در کنار کارکنان و اساتید بتوانند این طرح‌ها را به نتیجه برسانند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • جزئیاتی از رویداد طراحی و بسته‌بندی محصولات خانگی، صنایع دستی و سوغات
  • راه اندازی دادگاه‌های تجاری ضروری است/آیین نامه دادرسی تجاری از سال ۹۹ در مجلس تصویب نشده است
  • انعقاد دو موافقت‌نامه بزرگ تحقیقاتی در یک هفته
  • آیا کودکستان‌های کشور رتبه بندی می‌شوند؟
  • دانشگاه بیرجند بیش از هزار پله صعود کرد
  • انعقاد 2 موافقت‌نامه تحقیقاتی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی و ۶۰ پله‌ای رتبه ملی دانشگاه بیرجند
  • دانشگاهیان پیشرفت‌های کشور را روایت کنند
  • بیمه شخص ثالث راننده‌محور، بند قانونی که چشم‌انتظار اجراست