Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-04@10:24:39 GMT

جزئیات رتبه‌بندی مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی

تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۳۸۹۳۶

جزئیات رتبه‌بندی مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی

مدیرکل پژوهشکده ها و مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی، جزئیات رتبه‌بندی مراکز تحقیقاتی و نحوه محاسبه حق مسئولیت روسای این مراکز را تشریح کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از دانشگاه آزاد اسلامی، عبداله محمدی جزئیات رتبه‌بندی مراکز تحقیقاتی و نحوه محاسبه حق مسئولیت روسای این مراکز را تشریح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: به منظور بهره‌مندی حداکثری از ظرفیت‌های ساختاری و توان عملیاتی واحدهای پژوهشی، افزایش قابلیت پاسخگویی و ارائه خدمات پیشرفته منطبق بر استانداردهای ملی و بین‌المللی، شیوه‌نامه ارزیابی و رتبه‌بندی مراکز تحقیقاتی تهیه و به واحدهای دانشگاهی ابلاغ شد.

مدیرکل پژوهشکده ها و مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه هم‌اکنون ارزیابی و رتبه‌بندی 194 مرکز تحقیقاتی براساس شاخص های تعریف‌شده در شیوه‌نامه، در حال انجام است، گفت: مراکز تحقیقاتی بر اساس کسب امتیاز در چهار سطح و در سه گروه علوم انسانی و هنر، علوم، مهندسی و کشاورزی و پزشکی به شرح زیر رتبه بندی می شوند:

وی ادامه داد: به مراکز تحقیقاتی که بین 300 تا 400 امتیاز کسب کنند، شش ماه فرصت داده خواهد شد که فعالیت کرده و امتیاز لازم را کسب کنند. همچنین مراکزی که 200 تا 300 امتیاز کسب کنند، مرکز به گروه تبدیل خواهد شد و در صورت کسب امتیاز پایین‌تر از 200، مجوز مرکز لغو می شود.

مدیرکل پژوهشکده ها و مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی درخصوص میزان حق سرپرستی رؤسای مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی، بیان کرد: براساس دستورالعمل‌های اعلام‌شده، در سال اول فعالیت مرکز تحقیقاتی لازم است حق مسئولیت معادل رئیس دانشکده همان واحد دانشگاهی محاسبه و پرداخت شود. پس از سال نخست ضمن تاکید مجدد بر پرداخت حق مسئولیت از محل درآمدهای مرکز، به منظور نظام‌مند کردن این پرداختی‌ها شیوه عمل و پرداخت آن براساس ارزیابی و رتبه­‌بندی‌­ها انجام خواهد گرفت. مراکز تحقیقاتی که پس از ارزیابی و رتبه‌­بندی، در گروه مطلوب قرار گیرند، کماکان به مدت یک سال دیگر از حق سرپرستی معادل رئیس دانشکده همان واحد برخوردار خواهند بود.

وی با بیان اینکه مراکز تحقیقاتی که پس از ارزیابی و رتبه­‌بندی در گروه متوسط قرار گیرند، حق سرپرستی آنها تا زمان ارزیابی بعدی (یک سال دیگر) به 50 درصد حق سرپرستی رئیس دانشکده همان واحد تقلیل خواهد یافت، تأکید کرد: مراکز تحقیقاتی که پس از ارزیابی و رتبه بندی در گروه ضعیف قرار گیرند، در صورتی که این ضعف عملکردی باشد، حکم ریاست مرکز تحقیقاتی لغو و لازم است رئیس جدید برای اداره امور مرکز تحقیقاتی با اعمال 25 درصد حق سرپرستی (تا رسیدن به وضعیت متوسط و مطلوب ) معرفی شود.

محمدی اظهار داشت: به منظور تشویق مراکز تحقیقاتی فعال و پیشرو، حق سرپرستی رؤسای مراکز تحقیقاتی که در رتبه‌بندی سالانه مقام برتر را کسب کنند، تا ضریب 1/4 افزایش یافته و با مجوز پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی قابل محاسبه و پرداخت است.

انتهای پیام/4144/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی مراکز تحقیقاتی پژوهش و تحقیق مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی رتبه بندی مراکز تحقیقاتی مراکز تحقیقاتی ارزیابی و رتبه مرکز تحقیقاتی حق سرپرستی حق مسئولیت کسب کنند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۳۸۹۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها محور اصلی تعلیم و تربیت اجتماعی هستند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست هم‌اندیشی روسا و مسئولان حراست دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان با حضور محمدجواد فرهنگ رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی در سالن سردار دلها سلیمانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت برگزار شد.

رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی ضمن گرامیداشت سالروز شهادت استاد آیت‌الله مطهری و روز معلم، این روز را به اعضای هیئت علمی دانشگاه و معلمان بزرگوار تبریک گفت.

فرهنگ بیان کرد: شهید مطهری در کسوت یک روحانی آشنابه مسائل روز، چون معلمی روشنگر در محیط‌های علمی قبل از انقلاب به‌خصوص با ورود به دانشگاه همچون شمعی پرفروغ بسیاری ازقرائت‌های اشتباه از اسلام و دین را اصلاح و در تبیین عقلانیت با متهجرین دینی مبارزه کرد. منظومه آثار این استاد بزرگ زمینه‌های فکری و اعتقادی بسیاری از انقلابیون را جهت‌دهی کرد.

وی همچنین افزود: جا دارد از خداوند متعال علو درجات برای این شهید عزیز و همه شهدای انقلاب اسلامی را خواستار باشیم. امروز، روز معلم، روز استاد و گرامیداشت مقام معلم که تک تک شما عزیزان از جمله معلمین بزرگواری هستید که چون چراغ راهنما فرزندان این کشور را هدایت و زمینه‌ساز رشد و شکوفایی جامعه و تولید دانش هستید.

رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی، توجه به مقوله تعلیم و تربیت اجتماعی به‌خصوص آراستگی و شئون رفتاری را در دانشگاه‌ها مهم دانست و افزود: مسئله آراستگی و شئون که ازجمله مصادیق تربیت اجتماعی است و باید توسط مسئولان دانشگاه و استادان با برنامه‌ای منسجم و علمی در دستور کار قرار گیرد.

فرهنگ متذکر شد: ما باید بتوانیم به‌عنوان یک مجموعه فرهیخته و معتبر نقش خود را به‌خوبی در جامعه اسلامی ایفا کنیم. مسئولیت اجتماعی دانشگاه‌ها علاوه بر تولید دانش و ارائه راهکار‌های علمی پژوهشی باید در حوزه‌های فرهنگی نیز پیشرو باشیم که قطعاً این اقدامات در دانشگاه می‌تواند سایر محیط‌ها را نیز متاثر بکند.

وی همچنین بیان کرد: وقتی به مقوله رفتار و پوشش و اجرای آن در دانشگاه اشاره می‌کنیم و باید برای این موضوع خاص برنامه داشته باشیم و در این راستا واحد‌های دانشگاهی باید برای داشتن فضایی آراسته همراه با شئونات رفتاری مناسب با محیط، با برنامه‌ریزی کاربردی مناسب نسبت به این مسئله داشته باشند.

رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به چهار اقطاب اثرگذار در تعلیم و تربیت اجتماعی نقش استادان را نقش‌محوری دانست و ادامه داد: نقش ذاتی استادان و معلمان از دیر باز هم آموزش و تربیت علمی بوده و هم پرورش اعتقادی و اجتماعی بوده است.

در ادامه جلسه هریک از مسئولان حاضر نقطه‌نظرات و موانع و چالش‌های اجرایی شدن بیانیه تعلیم و تربیت اجتماعی را در واحد‌های دانشگاهی بیان داشتند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها محور اصلی تعلیم و تربیت اجتماعی هستند
  • ۳۰۰ رشته در دانشگاه آزاد اسلامی کردستان تدریس می شود
  • دانشگاه تهران رتبه اول همکاری‌های بین‌المللی را دارد
  • آیا کودکستان‌های کشور رتبه بندی می‌شوند؟
  • از گشایش مجتمع آزمایشگاهی ـ تحقیقاتی تا انعقاد قرارداد با گروه صنعتی زرنام
  • از گشایش مجتمع آزمایشگاهی ـ تحقیقاتی تا انعقاد قرارداد با یک گروه صنعتی
  • دانشگاه بیرجند بیش از هزار پله صعود کرد
  • ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی و ۶۰ پله‌ای رتبه ملی دانشگاه بیرجند
  • ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی دانشگاه بیرجند