Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی جهان در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره شیوه نامه کمیته‌های علمی استانی گفت: شیوه‌نامه کمیته‌های علمی استانی در دانشگاه آزاد اسلامی در آینده نزدیک برای اولین بار در این دانشگاه ابلاغ می‌شود. این شیوه‌نامه با توجه به نگاه بابک نگاهداری رئیس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی در خصوص توسعه رتبه دانشگاه و تاکید دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در حال تنظیم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: اقدامات زیادی در این کمیته‌های علم سنجی مد نظر است؛ یکی از اقداماتی که در این شیوه‌نامه انجام می‌شود کمک به افزایش کیفی و کمی و همچنین بحث ارتقای واحدهای دانشگاهی در نظام‌های رتبه بندی است. این فعالیت در ارتقای کلی دانشگاه آزاد در سطح بین المللی نیز تاثیر گذار خواهد بود. نکته دیگر این که وظایف مختلفی در این شیوه‌نامه برای فعالیت‌های کمیته‌های علم سنجی استانی تعریف شده است که یک بخش از این وظایف در خصوص پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاه در نظر گرفته شده است.

مدیرکل امور کتابخانه ها، مجلات، انتشارات علمی و علم سنجی پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی درباره اهداف این شیوه‌نامه توضیح داد: افزایش تولیدات کمی و ارتقای کیفی مقالات و همچنین دیده شدن واحدهای دانشگاهی و خود دانشگاه آزاد اسلامی در نظام‌های رتبه بندی بین المللی از جمله اهداف این شیوه نامه است.

او با بیان این که نظام‌های مختلف رتبه بندی بین المللی را در خصوص دانشگاه‌ها بررسی کردیم اظهار کرد: شاخص‌های مختلی را نیز استخراج کردیم و در این آیین‌نامه به صورت سیستماتیک از واحدهای استانی خواسته می‌شود تا با هماهنگی پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی به این سمت بروند که این شاخص‌ها را محقق کنند تا در آینده نزدیک بتوانیم رتبه دانشگاه آزاد اسلامی را در سطح کشور و دنیا ارتقا دهیم.

جهان با تاکید براین که این شیوه نامه برای اولین بار در دانشگاه آزاد اسلامی تدوین شده و قبلا چنین آیین نامه ای وجود نداشت اضافه کرد: این کمیته‌های علم سنجی که ایجاد می‌شوند ساختار جدیدی را در دانشگاه ایجاد نکرده و بدون بار مالی ایجاد می‌شوند و زیر نظر شورای پژوهش استان‌ها فعالیت خواهند کرد.

انتهای پیام/

341 / 167 علی جهان علم سنجی دانشگاه پژوهشگاه و شبکه ازمایشگاهی شیوه نامه کمیته های علمی استانی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: علی جهان علم سنجی دانشگاه پژوهشگاه و شبکه ازمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی پژوهشگاه و شبکه شیوه نامه رتبه بندی علم سنجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۸۷۴۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها محور اصلی تعلیم و تربیت اجتماعی هستند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست هم‌اندیشی روسا و مسئولان حراست دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان با حضور محمدجواد فرهنگ رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی در سالن سردار دلها سلیمانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت برگزار شد.

رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی ضمن گرامیداشت سالروز شهادت استاد آیت‌الله مطهری و روز معلم، این روز را به اعضای هیئت علمی دانشگاه و معلمان بزرگوار تبریک گفت.

فرهنگ بیان کرد: شهید مطهری در کسوت یک روحانی آشنابه مسائل روز، چون معلمی روشنگر در محیط‌های علمی قبل از انقلاب به‌خصوص با ورود به دانشگاه همچون شمعی پرفروغ بسیاری ازقرائت‌های اشتباه از اسلام و دین را اصلاح و در تبیین عقلانیت با متهجرین دینی مبارزه کرد. منظومه آثار این استاد بزرگ زمینه‌های فکری و اعتقادی بسیاری از انقلابیون را جهت‌دهی کرد.

وی همچنین افزود: جا دارد از خداوند متعال علو درجات برای این شهید عزیز و همه شهدای انقلاب اسلامی را خواستار باشیم. امروز، روز معلم، روز استاد و گرامیداشت مقام معلم که تک تک شما عزیزان از جمله معلمین بزرگواری هستید که چون چراغ راهنما فرزندان این کشور را هدایت و زمینه‌ساز رشد و شکوفایی جامعه و تولید دانش هستید.

رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی، توجه به مقوله تعلیم و تربیت اجتماعی به‌خصوص آراستگی و شئون رفتاری را در دانشگاه‌ها مهم دانست و افزود: مسئله آراستگی و شئون که ازجمله مصادیق تربیت اجتماعی است و باید توسط مسئولان دانشگاه و استادان با برنامه‌ای منسجم و علمی در دستور کار قرار گیرد.

فرهنگ متذکر شد: ما باید بتوانیم به‌عنوان یک مجموعه فرهیخته و معتبر نقش خود را به‌خوبی در جامعه اسلامی ایفا کنیم. مسئولیت اجتماعی دانشگاه‌ها علاوه بر تولید دانش و ارائه راهکار‌های علمی پژوهشی باید در حوزه‌های فرهنگی نیز پیشرو باشیم که قطعاً این اقدامات در دانشگاه می‌تواند سایر محیط‌ها را نیز متاثر بکند.

وی همچنین بیان کرد: وقتی به مقوله رفتار و پوشش و اجرای آن در دانشگاه اشاره می‌کنیم و باید برای این موضوع خاص برنامه داشته باشیم و در این راستا واحد‌های دانشگاهی باید برای داشتن فضایی آراسته همراه با شئونات رفتاری مناسب با محیط، با برنامه‌ریزی کاربردی مناسب نسبت به این مسئله داشته باشند.

رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به چهار اقطاب اثرگذار در تعلیم و تربیت اجتماعی نقش استادان را نقش‌محوری دانست و ادامه داد: نقش ذاتی استادان و معلمان از دیر باز هم آموزش و تربیت علمی بوده و هم پرورش اعتقادی و اجتماعی بوده است.

در ادامه جلسه هریک از مسئولان حاضر نقطه‌نظرات و موانع و چالش‌های اجرایی شدن بیانیه تعلیم و تربیت اجتماعی را در واحد‌های دانشگاهی بیان داشتند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • برپایی میز خدمت دانشگاه آزاد اسلامی رودسر و املش در نماز جمعه 
  • اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها محور اصلی تعلیم و تربیت اجتماعی هستند
  • ۳۰۰ رشته در دانشگاه آزاد اسلامی کردستان تدریس می شود
  • تدوین اساسنامه صندوق ذخیره مزایای پایان خدمت کارکنان دانشگاه آزاد/ تحول اداری به‌زودی آغاز می‌شود
  • درآمدهای غیرشهریه‌ای در دانشگاه آزاد حرف نخست را می‌زند
  • تشریح ۵ گام ارتقای تعلیم و تربیت اجتماعی
  • با گذشت دو سال از ابلاغ سیاست‌های تأمین اجتماعی خبری از اجرایی شدنشان نیست
  • دانشگاه بیرجند بیش از هزار پله صعود کرد
  • بیمه شخص ثالث راننده‌محور، بند قانونی که چشم‌انتظار اجراست